Zakelijk interieur

Advies

Voor

Na

Zakelijk interieur advies

Zakelijke ruimtes kunnen ook een persoonlijke sfeer hebben en gezelligheid uitstralen. Door te spelen met kleuren en materialen, kan een zakelijke ruimte inspirerend, rustgevend en/of motiverend zijn.

Bij een advies voor een zakelijke ruimte let ik onder meer de functie van de ruimte, op de gebruikers en hun wensen en houd ik de looproutes in de gaten.
Verder is de materiaalkeus vaak een belangrijk aandachtspunt: die moeten duurzaam zijn, gebruiksgemak bieden en makkelijk schoon te maken zijn. Afhankelijk van de opdrachtgever kunnen daar extra punten bijkomen, bijvoorbeeld de brandvertragende werking en het snel kunnen desinfecteren. Dat is voornamelijk voor een zorginstelling van belang.

Al die elementen vormen de basis van mijn interieuradvies en uiteindelijke styling. Voor de uitvoering kan ik mijn uitgebreide netwerk van professionals inzetten. Zij hebben – net als ik – een passie voor het vak en oog voor detail.

Kan ik met je meedenken?

Vul het formulier in of stuur een e-mail naar info@www.nr12.nl 

Heb je ook mijn hulp nodig?

Telefoon

06 2616 0125