Styling &

Verkoop

Voor

Na

Styling & verkoop

Met kleine details kun je een interieur een heel andere sfeer of stijl geven. Ik kan met je meedenken over aanvullende accessoires, zoals vazen, kaarsen, schalen, planten en bloemen. Maar ook de mogelijkheden van raambekleding, vloerkleden (karpet) of meubels met je doornemen.

Het gaat mij om jouw smaak en stijlwensen. Dus tijdens zo’n afspraak vertel je mij wat je mooi en leuk vindt. Daarvan maak ik voor een volgende afspraak een moodboard die jou kan inspireren bij je styling keuzes.

Het eerste stylingbezoek duurt minimaal 2 uur (à 225 euro, exclusief reiskosten, op basis van je adres kan ik je op voorhand een totaalprijs doorgeven).

Het uitwerken van jouw wensen kunnen we op verschillende manieren aanpakken

  • Met het moodboard als inspiratie ga je zelf op zoek naar passende accessoires en materialen.
  • We gaan samen op pad voor de inkoop. Dan bezoeken we gedurende een halve of hele dag diverse winkels.
  • Of je laat de inkoop en styling aan mij over. Dat scheelt jou veel tijd en zoekwerk.

Bezoek de NR12 Showroom

Inspireren is een belangrijk onderdeel van mijn vak. In de NR12 Showroom kun je snuffelen in allerlei inspiratieboeken vol behangsoorten, raambekleding, vloerbedekking en andere materialen. Ook heb ik altijd allerlei leuke en verrassende accessoires waarmee jij jouw woning kunt opfleuren.

Ik ben regelmatig op pad, dus wil je langskomen in de NR12 Showroom: stuur mij een bericht zodat we bezoekafspraak kunnen maken.

Heb je ook mijn hulp nodig?

Telefoon

06 2616 0125