Interieur

Plan

Voor

Na

Interieurplan

Als je je interieur wilt aanpassen, lijkt het soms alsof er zoveel op je af komt. Waar moet je beginnen? Moet dan meteen alles anders? Dat hoeft niet! Met een andere kleur op de muur, nieuw behang of een wisseling van de stof van de bank, kun je al veel bereiken.

Ga je een nieuwe woning betrekken of wil je verbouwen? Dan kunnen we samen al nadenken over een compleet interieurplan. Dan help ik je bij het maken van keuzes voor vloer, wandbekleding, gordijnen, deuren, plinten, keuken en nog veel meer.

We bespreken welke meubels blijven en wat jij wilt vernieuwen of op maat wilt laten maken.

Alles binnen de stijl en sfeer van jouw smaak en natuurlijk ook binnen jouw budget. Mijn doel is met advies en ondersteuning een interieur te creëren waar jij je thuis voelt.

Wat kun je van mij verwachten

Ik kom altijd bij je langs zodat we tijdens een persoonlijk gesprek jouw wensen kunnen doornemen. Deze eerste afspraak duurt minimaal 2 uur (à 225 euro, exclusief reiskosten, op basis van je adres kan ik je op voorhand een totaalprijs doorgeven).

Jouw wensen voor de ruimte(s) kan ik op meerdere manieren uitwerken:

  • In een kleurplan: een tekening op schaal met een legenda waarop je de kleuren en kleurnummers/ -namen terugvindt. Daarmee kun jij op pad gaan.
  • In een indelingsplan voor de meubelen waarmee je zelf op pad kunt gaan
  • In een compleet interieuradvies (kleur- en meubelplan) en vervolgens gaan we samen erop uit voor de materialen, meubels en decoraties. Of voor het op maat laten maken van een meubel.
  • Of je laat de inkoop en uitvoering van het complete interieuradvies aan mij over. Jou ontzorgen is mijn belangrijkste drijfveer.

Heb je ook mijn hulp nodig?

Telefoon

06 2616 0125