Interieuradvies

Aan huis

Interieuradvies aan huis

Staan de meubelen niet naar je zin? Heb je een meer efficiënte indeling nodig? Of zoek je een andere woon- of kleurstijl? Of wil je graag meer met decoratieve accessoires jouw interieur of werkruimte opfleuren?

Wat kun je van mij verwachten?
Ik kom altijd bij je langs zodat we tijdens een persoonlijk gesprek jouw wensen kunnen doornemen. Ik luister naar jouw wensen of waar je tegen aan loopt. In mijn hoofd ontstaan dan vaak al verandermogelijkheden. Ter inspiratie heb ik diverse stalen bij me van onder meer behang, karpet (vloerkleed) en verfkleuren.

Soms gaan we meteen al samen aan de slag en hebben je meubels na deze afspraak een ander plekje. Of heb ik je ideeën gegeven voor leuke accessoires of wandbekleding of (verf)kleuren waarvoor jij op pad kunt.

De eerste afspraak duurt minimaal 2 uur (à 225 euro, exclusief reiskosten, op basis van je adres kan ik je op voorhand een totaalprijs doorgeven).

Tijdens het doornemen van jouw plannen, kunnen we tot de conclusie komen dat je eigenlijk meer wilt of nodig hebt. Dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken van een styling of interieurplan.

Heb je ook mijn hulp nodig?

Telefoon

06 2616 0125